Eveline Crevits


In 2018 startte ik de opleiding causale voetreflexologie. 'Interesse in' evolueerde naar 'verbazing over' het effect van eenvoudige handelingen op de voeten. 

Wetenschappelijke bewijzen zijn beperkt en spreken over een relaxerend effect van de behandeling. De positieve reacties en opvallende effecten in de praktijk geven me voldoening en motiveren om verder te gaan.

Als partner en als mama van 3 kinderen ondersteun ik ook m'n gezinsleden met een portie voetreflexologie. Deze hobby wil ik met je delen!

Mijn hoofdberoep is docent-onderzoeker in de bacheloropleiding verpleegkunde (Hogeschool VIVES, campus Roeselare). Ik studeerde ziekenhuisverpleegkunde (Katho, Roeselare) en volgde de masteropleiding ziekenhuiswetenschappen (UGent). Ik werkte heel graag als verpleegkundige. De diversiteit aan opdrachten binnen het onderwijs, dat prikkelt me nog meer. Ook het onderweg gaan met studenten & hen begeleiden in hun groei zijn energie-gevers. Mensen beluisteren en hun zorgnoden tegemoet komen, dat mis ik wel. In deze kleine praktijk, kan ik me op dat vlak ook terug uitleven. Wees welkom!